MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podczas podgrzewania szpinaku w mikrofalówce wytwarzają się...
fot. pixabay.com/materiał ilustracyjny

Tych produktów nie wolno podgrzewać w mikrofalówce. Nigdy ich tam nie wkładaj!

Szpinak

Podczas podgrzewania szpinaku w mikrofalówce wytwarzają się szkodliwe, rakotwórcze nitrozoaminy. Ich stężenie nie jest wysokie, jednak nie należy zbyt często spożywać szpinaku podgrzanego w kuchence mikrofalowej.

Sprawdź wszystkie produkty, których nie wolno podgrzewać w mikrofalówce --->

Zobacz również

Stowarzyszenie Biegiem Radom wybrało nowy zarząd [ZDJĘCIA, WIDEO]

Stowarzyszenie Biegiem Radom wybrało nowy zarząd [ZDJĘCIA, WIDEO]

Niedzielny targ w Wierzbicy. Najchętniej kupowano owoce. Jakie ceny czereśni? [FOTO]

Niedzielny targ w Wierzbicy. Najchętniej kupowano owoce. Jakie ceny czereśni? [FOTO]

Polecamy

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”