Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Leśnicy z Ośrodka Kultury Leśnej w Gołuchowie mieli trwonić miliony! Będzie śledztwo?

NOWE
Leśnicy z Ośrodka Kultury Leśnej w Gołuchowie mieli trwonić miliony! Będzie śledztwo?

Manulka Mania blisko tytułu najpiękniejszej! Głosowanie kończy się za 3 godziny!

Manulka Mania blisko tytułu najpiękniejszej! Głosowanie kończy się za 3 godziny!

Polecamy

Te lody mogą ci zaszkodzić! Zawierają odłamki metalu. Znikają z zamrażarek w sklepach

Te lody mogą ci zaszkodzić! Zawierają odłamki metalu. Znikają z zamrażarek w sklepach

Już 800 szkół w nowym programie. Trwa pilotażowy nabór

Już 800 szkół w nowym programie. Trwa pilotażowy nabór

Jazda po alkoholu. Tu spotkasz najwięcej pijanych kierowców

Jazda po alkoholu. Tu spotkasz najwięcej pijanych kierowców