Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna...
fot. Krystian Dobuszyński/archiwum PolskaPress

Najczęściej popełniane błędy podczas parzenia kawy. Jak zrobić idealną małą czarną?

Źle dobrany stopień wypalenia ziarna do metody parzenia

Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna pod konkretną metodę parzenia. Ciemne palenie nada się do kawiarki, jasne i średnie do metod przelewowych.

Zobacz również

Pan Savyan i ekipa radia RMF FM gościli w Chełmnie. Zdjęcia

Pan Savyan i ekipa radia RMF FM gościli w Chełmnie. Zdjęcia

Trenerzy po meczu ŁKS ze Śląskiem

Trenerzy po meczu ŁKS ze Śląskiem

Polecamy

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi

Najsmaczniejsze szparagi z patelni. Z tym przepisem każdy sobie poradzi