Wzięły w nim udział grupy, w skład których wchodzili przedstawiciele klas danego rocznika.
I tak grupę nr 1 z kapitanem p. Dariuszem Koniecznym utworzyły klasy pierwsze. Grupie 2 klas drugich przewodził p. Sławomir Kosiński. Trzecioklasiści w grupie trzeciej rywalizowali z innymi pod czujnym okiem p. Marcina Podziomka. Z kolei przedstawiciele czwartych klas w grupie 4 mieli wsparcie w osobie p. Adama Zdunka.
Zadaniem konkursowym było sporządzenie w ciągu 10 minut surówki z białej kapusty. Jury w składzie: p. Roman Olejnik – Dyrektor Szkoły, p. Patrycja Rochowiak - nauczyciel przedmiotów gastronomicznych i Weronika Helinska - uczennica technikum gastronomicznego, oceniało zarówno walory smakowe, jak i estetyczne sporządzonych surówek.
Mistrzami okazali się przedstawiciele klas II z panem Sławomirem Kosińskim na czele. Zwycięzcom serdecznie gratulujemy.
center>
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?