Dzieci ze Szkoły Podstawowej nr 7 i 8 gościli Agnieszka Rembak-Contreras, szefowa krotoszyńskiego bistro Cafe&Tapas oraz meksykański kucharz Carlos Contreras. Panie z Nestle Professional przyjechały specjalnie do Krotoszyna by obchodzić Międzynarodowy Dzień Szefa Kuchni w ramach programu NESTLÉ FOR HEALTHIER KIDS, który przypada na dzień 19 października.Nasz Carlos dzielił się pasją, wiedzą i doświadczeniem z najmłodszymi. Jednocześnie w sposób bardzo aktywny promował zawód szefa kuchni oraz pomagał odnaleźć kolejne talenty sztuki kulinarnej wśród najmłodszych uczestników. Akcja miała również swój zdrowotny aspekt i propagowała zdrowe nawyki żywieniowe wśród dzieci.
Dziennik Zachodni / Wybory Losowanie kandydatów
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?