Kolejna charytatywna inicjatywa w Krotoszynie. Kucharze z całej Polski będą gotować dla małego Olka Bzdęgi.
Sebastian Cichy
Sebastian Cichy z gastronomią związany od 25 lat, ukończył Zespół Szkół Hotelarsko - Gastronomicznych w Gdyni. Praktyki odbywał w sopockim Grand Hotelu i gdańskim Hewelius Hotel. Doświadczenie zdobywał w trójmiejskich restauracjach gdzie między innymi prowadził kuchnie w sopockim Złotym Ulu, w gdyńskiej restauracji Da Vinci po czym wyjechał do Szwecji gdzie pracował we włoskiej restauracji La Cantina. Po 5 latach wrócił do rodzinnych stron gdzie dowodził kuchnią w restauracji Galeria 63, Zatoka Sztuki. Przez ostatnie trzy lata był Szefem kuchni w Hotel Mistral Sport w Gniewinie. Organizator konkursu kulinarnego "Sportowa Wiosna", egzaminator w Pomorska Izba Rzemieślnicza Małych i Średnich Przedsiębiorstw. Prywatnie szczęśliwy mąż i ojciec wspaniałej córki, uwielbiający kontakt z ludźmi i podróże nie tylko kulinarne